Розділ Події

У Судилківській громаді в останню земну дорогу провели воїна–захисника Тимощука Миколу Володимировича

Автор 25 серпня 2023, 15:14

Сьогодні, 25 серпня 2023 року у Судилківській громаді зі скорботою та болем у душі в останню земну дорогу провели воїна – захисника рідної землі Тимощука Миколу Володимировича. Про це повідомили на сторінці громади

Тимощук М.В. народився 14 листопада 1984 року у селі Лозичне. Тут навчався у місцевій школі до 9 класу, загальну середню освіту здобув у Судилківській загальноосвітній школі. Зростав добрим, уважним юнаком, систематично займався спортом, що допомогло йому у подальшому під час строкової служби у лавах армії та під час професійного визначення.

Після служби в армії навчався у Київському училищі професійної підготовки працівників міліції ГУ МВС України в Київській області, потім – служба у Шепетівському райвідділі міліції.

У своєму житті Микола Володимирович багато працював фізично, був вмілим та вправним у будівельній справі, допомагав батькам та братові.

Микола Володимирович – великий патріот рідної землі, відважний, хоробрий воїн – захисник найбільше хотів бачити рідний край вільним від ненависного російського агресора. Він до останнього подиху захищав Україну від ворога, за мир в Україні віддав найдорожче – своє життя.

Стрілець-снайпер механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону однієї з військових частин Тимощук М.В. загинув 19 серпня 2023 року внаслідок вогнепального поранення, несумісного з життям, поблизу одного з місць дислокації підрозділу на Донеччині, смерть пов’язана з виконанням обов’язків військової служби.

Клята війна забрала молоде життя, забрала нездійснені мрії, забрала люблячого сина у батьків, забрала люблячого брата. Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю воїна-захисника.

Провести захисника до місця останнього спочинку прийшли військовослужбовці, представники духовенства, представники місцевої влади, жителі громади, друзі, однокласники і всі, хто знав Миколу Володимировича. Односельці зустріли та провели воїна в останню дорогу «живим коридором» Шани.

Поховали Миколу Володимировича Тимощука в рідному селі Лозичне з усіма військовими почестями.

Світлий спомин про мужнього захисника України Тимощука М.В. назавжди залишиться в наших серцях.

Він наближав нашу Перемогу!

Вічна пам’ять Герою України...

0
репостів
0
репостів