Розділ Події

Славутська громада провела у вічність випускника Шепетівського професійного ліцею Гревцова Олександра

Автор 15 серпня 2023, 15:53

Сьогодні, 15 серпня, Славутська громада попрощалася та провела у вічність свого земляка, захисника України, солдата Гревцова Олександра Вікторовича, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Детальніше про прощання розповіла пресслужба Славутського МВК.

Народився Олександр 29 жовтня 1990 року в місті Славута. З 1997 по 2006 роки навчався в Славутській загальноосвітній школі №5. Дитинство своє провів в рідному містечку та іноді їздив до бабусі на канікули.

Після закінчення 9 класу вирішив піти навчатись до Шепетівського професійного ліцею, який закінчив у 2009 році, здобувши професію будівельника.

Працював за фахом та мав золоті руки. До роботи завжди ставився з неабияким ентузіазмом та захопленням.

Олександр всюди мав багато друзів. Всі завжди чекали та любили його.

Рідні та друзі пам’ятатимуть його як дуже добру та віддану людину. Завжди усміхнений, він мав жарт на будь-який випадок і ситуацію. Завдяки своєму оптимізмові й веселій вдачі був душею будь-якої компанії. У нього було щире, відкрите серце, в якому кожному знаходилось місце. Завжди поспішав на допомогу, підтримував та допомагав порадою.

«На жаль, Олександр свою власну сім’ю створити так і не встиг, але обожнював дітей. І якби його воля, то кожному накупив би морозива та іграшок», – розповідає сестра Катерина.

У жовтні 2022 року мобілізований до лав Збройних Сил України. Службу проходив на посаді номер обслуги в артилерійському взводі військової частини А-4165.

Солдат Гревцов Олександр Вікторович загинув смертю Героя у бою з російськими окупантами в населеному пункті Білогорівка Луганської області 17.06.2023 року.

У нашого Героя лишились тато, дідусь, сестра та маленька племінниця.

Поховали Олександра на «Новому кладовищі» із усіма військовими почестями.

Міський голова, виконавчий комітет та депутатський корпус Славутської міської ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Слава Україні! Героям Слава!

0
репостів
0
репостів