Розділ Події

Зі старшим сержантом Ігорем Кузьміним прощались у Нетішині, ховали у Славуті

Автор 01 серпня 2023, 17:34

Зловісна тінь війни знову сягнула Нетішина.  Сьогодні, 1 серпня,  громада знову в жалобі. Знову «Пливе кача…» жалісно лилася над містом… Стоячи на колінах, схиливши голови, зі слізьми на очах нетішинці, віддавали шану і проводжали до Небесного Війська свого Воїна-Героя Ігоря Кузьміна, 1975р.н., старшого сержанта, стрільця-помічника гранатометника 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 1 стрілецької роти 1 стрілецького батальйону в/ч А0501.

Він загинув 27 липня від рук російських загарбників під час виконання бойових завдань поблизу н.п Кліщіївка Бахмутського району на Донеччині.

Клята війна не дає нам нормально жити. З кожним трауром в громаді, коли ми схиляємо коліна і голови, зустрічаючи наших загиблих воїнів на війні, відчуваємо неймовірну біль від втрати, невимовний жах сковує нашу душу - гинуть найкращі.

Важко знайти слова втіхи для рідних, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожний загиблий воїн - це шрам на душі кожного з нас.

Багатолюдним було прощання з Ігорем Кузьміним біля будинку, де він проживав зі своєю сім’єю та на площі. Боляче… Люди не стримували сліз…

Чин похорону відбувся у Соборі святого архістратига Божого Михаїла та архангела Гавриїла ПЦУ.

Поховали Воїна на міському кладовищі в Славуті.

Ігор Кузьмін навіки буде взірцем мужності, патріотизму та нескореності. У цей важкий час нетішинська громада приносить щирі співчуття родині Воїна-Захисника, розділяємо ваш біль та у скорботі й молитві низько схиляємо голови, вшановуючи його подвиг.

Вічна пам'ять тобі, Український Воїне, який захищав Батьківщину та кожного з нас. Честь і шана Герою!

Не забудемо! Не пробачимо!

Герої не вмирають! Вони назавжди залишаться в наших серцях.

Відділ з організаційних питань НМР

0
репостів
0
репостів