Розділ Події

У Судилкові в останню земну дорогу провели захисника Юрія Чернушича

Автор 23 червня 2023, 15:34

Сьогодні, 23 червня 2023 року, у громаді попрощалися із захисником України Чернушичем Юрієм Миколайовичем, командиром протитанкового відділення ФАГОТ протитанкового взводу роти вогневої підтримки в/ч А7181, старшим сержантом Шепетівського батальйону територіальної оборони. Церемонія прощання та чин похорону відбувалися у рідному селі воїна-захисника - у селі Судилкові.

Юрій Миколайович загинув 19 червня 2023 року на Луганщині, виконуючи бойове завдання, повʼязане із захистом рідної землі. Справжній патріот нашої країни, взірець мужності і нескореності, гідний приклад для наслідування майбутнім поколінням, його імʼя золотими літерами назавжди вписано в новітню історію України. Він наближав нашу перемогу.

Віддати шану Герою України прийшли побратими-військовослужбовці, представники місцевої влади, друзі, однокласники і всі, хто знав Юрія. Жителі громади зустріли і провели воїна до місця останнього спочинку «живим коридором» Шани. Сліз не стримував ніхто, бо немає байдужих до спільного горя.

Поховали Юрія Чернушича в рідному селі Судилків зі всіма військовими почестями.

Щиро співчуваємо родині, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю воїна-захисника.

Слава і шана Герою України!

Вічна памʼять…

Судилківська селищна рада

0
репостів
0
репостів