Розділ Події

У селі Городище попрощались із солдатом Коломійцем Русланом Анатолійовичем

Автор 14 травня 2023, 17:39

Сьогодні, 14 травня 2023 року, у Судилківській громаді попрощалися з Героєм-захисником України, старшим солдатом Шепетівського батальйону ТРО Коломійцем Русланом Анатолійовичем, жителем села Городище. Церемонія прощання та чин похорону відбувалися у рідному селі воїна-захисника.

Руслан Анатолійович - стрілець другого стрілецького відділення другого стрілецького взводу першої стрілецької роти Шепетівського батальйону територіальної оборони, старший солдат, загинув під час виконання бойового завдання, здійснюючи заходи з національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації на вогневій позиції у Луганській області, внаслідок мінометного обстрілу противником отримав поранення, не сумісні з життям.

Мужній, відважний воїн, вірний син України хоробро стояв на захисті незалежності та територіальної цілісності нашої країни, великий патріот та життєлюб. Найбільша мрія захисника – мир в Україні, за мир в Україні він віддав найдорожче - своє життя.

Руслан Коломієць - люблячий син і брат, чоловік та батько двох дітей. Руслан народився у с.Новий Берислав на Херсонщині, до школи пішов уже в с.Городище. Тут провів шкільні роки. Після закінчення школи здобув професію зварювальника, будівельника. Працював, не покладаючи рук, був вмілим та гарним господарем.

Віддати останню шану Герою прийшли побратими-військовослужбовці, представники місцевої влади, друзі, однокласники і всі, хто знав Руслана. Жителі сіл Пашуки та Городище зустріли воїна живим коридором шани напередодні.

Поховали Руслана Коломійця в рідному селі Городище зі всіма військовими почестями.

Розділяємо горе родини, низько схиляємо голови у глибокій скорботі перед вічною і світлою памʼяттю воїна-захисника.

Слава і шана Герою України!

Вічна памʼять…

Судилківська селищна рада

0
репостів
0
репостів