Розділ Події

На Шепетівщині відкрили меморіальні дошки двом загиблим захисникам

Автор 24 березня 2023, 19:00

Сьогодні, напередодні дня Національної гвардії України, відбулося відкриття меморіальних дошок випускникам Крупецького ліцею - Кравчуку Михайлу та Крачковському Євгенію, які героїчно загинули, захищаючи рідну землю.

Час…Час, немов перевіряючи на міцність, піддає нас новим і новим випробуванням. Немає нічого важливішого, ніж життя людини, а життя, яке віддане за свою Батьківщину, набуває величного сенсу.

На урочисту лінійку з нагоди встановлення пам’ятних дошок на подвір’ї Крупецького ліцею зібралися учні, вчителі, родичі ,представники влади та небайдужі жителі громади.

Меморіальні дошки відкрили мама Євгенія, Лідія Дмитрівна, та Марія Миколаївна, мама Михайла. Священник Василь освятив пам'ятні дошки, а також відслужив панахиду за загиблими.

"Хоч зараз важко нам, неспокійно у нашій країні, але вже не раз доведено, що дружній український народ здолає всі перешкоди. Герої не вмирають! Вони будуть жити у пам’яті народній у віках», - наголосив сільський голова Валерій Михалюк.

Тетяна Миколаївна, директорка ліцею, згадала Михайла та Євгенія як добрих, щирих учнів, які завжди говорили правдиво та відверто.

Світла пам'ять всім воїнам, загиблим у боротьбі за свободу, цілісність та єдність нашої держави .

0
репостів
0
репостів