Розділ Події

У Нетішині прощались з 33-річним воїном Вадимом Матвійчуком

Автор 14 грудня 2022, 14:39

Сьогодні нетішинська громада прощалась з Воїном-Героєм 33-річним Вадимом Матвійчуком, солдатом 1-го гірсько-штурмового відділення 3-го гірсько-штурмового взводу 3-ої гірсько-штурмової роти в/ч А3029 А4247, який загинув за Україну від рук російської орди 7 грудня внаслідок ворожого обстрілу в районі Білогорівки Бахмутського району Донецької області.

Він був призваний на військову службу по мобілізації 24 вересня.

Вадим мріяв про сімейне щастя, про власний дім, дітей… Вірив, що все в нього вдасться…У невимовному горі родина, близькі, наша вся Нетішинська громада

Живим ланцюгом близько 10:30, біля стели «Нетішин» зі сторони Славути нетішинці зустріли Вадима Матвійчука, схиливши голови у скорботі. О 11.00 на головній площі міста відбулося прощання.

Після прощання траурний кортеж рухався по вулиці Солов’євській до його рідної домівки.

Чин похорону відбувся в церкві св. Параскеви Сербської на вул. Солов'євська, його відслужили священнослужителі Православної церкви України о. Василь Хринівський та о. Василь Кошіль.

На території Нетішинської міської територіальної громади оголошено жалобні дні з 14 по 16 грудня. Керівникам установ, підприємств та організацій територіальної громади рекомендували приспустити державні прапори на будівлях. \

Герої не вмирають! Вічна слава Героям! 

Останнє редагування 14 грудня 2022, 15:02
0
репостів
0
репостів