У Шепетівці стартувала акція «Нагодуй птахів взимку»

Автор 08 грудня 2020, 20:54

8 грудня, у Всесвітній день клімату стартувала всеукраїнська акція «Нагодуй птахів взимку». Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Початок акції у місті відбувся у міському парку культури та відпочинку за участі начальниці управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Наталії Стасюк, представників ДП «Шепетівський лісгосп» , членів осередку НСОУ «ПЛАСТ» та учасників школи лідерів.

Сьогодні шепетівчани розмістили в парку 8 годівничок для птахів та 12 годівничок – на території навчальних закладів.

Активними учасниками акції стали учні які відвідують шкільні лісництва в школах міста, а зокрема Шепетівської ЗОШ №6, Шепетівського НВК №3 та Шепетівської ЗОШ №8. Разом з головним лісничим ДП «Шепетівський лісгосп» Заблоцьким О.В. вони обговорили важливість підгодівлі птахів в зимовий період та розвісили годівнички у садах шкіл. Варто зазначити, що годівнички виготовляли, як учні шкіл так і працівники лісгоспу.

Ми, закликаємо усіх небайдужих підтримати ініціативу, і не важливо яка буде ваша годівничка, виготовлена з дерева чи паперу, а можливо вона буде виготовлена з пластику, головне щоб у ній завжди був шматочок хлібу або зерно – такі необхідні для птахів у важкий зимовий період

Акція, організована Державним агентством лісових ресурсів, за підтримки Управління екології та природних ресурсів, ініціаторів екологічного проєкту «Озеленення України” Книги рекордів України.

Проведення акції не лише допоможе птахам, а й сприятиме підвищенню екологічної свідомості та милосердя.

Акція триває.

Останнє редагування 09 грудня 2020, 10:42
0
репостів
0
репостів