Понеділок, 08 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка

У місті Шепетівка Хмельницької області безпритульні собаки покусали жінку. Інцидент трапився у центрі міста. Про це на свой сторінці написала Надія Качоровська, депутатка Шепетівської міської ради та директорка НВК № 2.

Відкладене материнство набуває все більшої популярності серед сучасних жінок. Технологія допомагає жінці народити здорову дитину тоді, коли вона буде готовою до цього морально та фінансово. Утім в Україні така процедура майже не регулюється законодавством, а її вартість не по кишені багатьом жінкам. Суспільне поспілкувалося з ембріологом та заодно нашої землячкою Ольгою Малютою про заморозку ембріонів і яйцеклітин, її рішення відкласти материнство та особистий досвід проходження процедури.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винуватою жительку смт Гриців, котра на момент вчинення злочину обіймала посаду Грицівського селищного голови, у зловживанні впливом (частина 2 статті 369-2 КК України) та призначив їй покарання у виді 12 750 гривень штрафу.

Про це та про кількість доз які лишились на Хмельниччині у ході брифінгу розповів сьогодні директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Завроцький.

У Шепетівці з професійним святом вітали працівників культури
Розділ Культура

У переддень професійного свята у Шепетівці вітали працівників культури та аматорів народного мистецтва. З цієї нагоди у міському будинку культури відбулись урочистості та святковий концерт.

Урядом весною минулого року було запроваджено збільшення на 50 відсотків соціальних норм для розрахунку субсидії на окремі види послуг, а саме для електроенергії, газу для приготування їжі та водопостачання. В цьому опалювальному сезоні передбачено продовження дії цього рішення для тих регіонів, які з початком опалювального сезону опиняться у червоній зоні.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 8 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 123539 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 6525 - діти, 5526 - медпрацівники.

Під час перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 2,41 проміле, що майже в 13 разів перевищує допустиму норму. Поліцейські з’ясували усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. На порушника складено три адміністративні протоколи.

Фото ілюстративне
Розділ Події

7 листопада о 14:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в с. Судилків, Шепетівського району палає господарча будівля.

Більшість із нас у дитинстві мріяли про майбутню професію. Подорослішавши, дехто змінив свої вподобання, але є й такі, що змогли втілити мрію у життя. Історія командира відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Шепетівка старшого прапорщика служби цивільного захисту Миколи Хімінчука є яскравим прикладом реалізації дитячої мети. Вже 16 років він займається улюбленою справою.

0
репостів
0
репостів