До Славутської лікарні по меддопомогу внаслідок атаки звернулося 35 людей

Автор 25 жовтня 2023, 16:38

У Славутській міській лікарні перебуває 20 пацієнтів, травмованих внаслідок нічних обстрілів Шепетівського району на Хмельниччині. Двоє з них — у реанімаційному відділенні. Про це Суспільне повідомив головний лікар Славутської міської лікарні Леонід Радзивілюк.

"У лікарні наразі перебуває двадцять людей, які потребували госпіталізації. З них двоє — у реанімації, п'ятеро — в хурургічному відділенні, всі інші лікуються в травматологічному відділенні лікарні", — зазначив посадовець.

У потерпілих — травми різного ступеня: від порізів склом до складніших — проникаючих ран.

"Госпіталізовані — це люди різного віку, зазвичай, молоді. Серед них дітей немає. Деякі діти зверталися по допомогу у наш медичний заклад, одразу її отримали і поїхали додому", — додав Леонід Радзивілюк.

Додає: люди продовжують прибувати. Станом на 15:00, по допомогу до медзакладу звернулося 35 людей. Частину з них, після обстежень, відправили на амбулаторне лікування.

Що відомо про російську атаку на Хмельниччині 25 жовтня 2023

На Хмельниччині вранці 25 жовтня під час атаки російськими дронами було чути вибухи. Працювала протиповітряна оборона, уламки збитих дронів впали на об'єкт критичної інфраструктури у місті Славута Шепетівського району, повідомив заступник ОВА Сергій Тюрін.

У громаді вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. Усього руйнувань зазнали 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі, повідомив глава МВС Ігор Клименко.

Також у містах Славута та Нетішин вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції.

У громадах, де пошкоджено будинки, працюють спеціально створені комісії. Дотримуючись черги, їхні фахівці обстежують оселі мешканців громад за їхніми зверненнями.

Суспільне

Останнє редагування 25 жовтня 2023, 16:43
0
репостів
0
репостів