Розділ Культура

Свято творчості

Автор 23 листопада 2013, 02:03
Юні шепетівчани продемонстрували свої таланти на Святі творчості, що вчора відбулося у міському будинку культури. Танцювальні композиції та пісенні виступи дарували гостям свята вихованці позашкільних навчальних закладів міста. Концерт був благодійним і всі отримані кошти будуть передані для Шепетівського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

У святковому концерті взяли участь народний хореографічний колектив України, студія спортивно-бального танцю «Віват», вокальна група центру дитячо-юнацької творчості, хореографічна студія «Овація» із навчально-виховного комплексу №1, акробатичний дует «Флейм» із навчально-виховного комплексу № 3, зразковий дитячий театр естрадної пісні «Водограй», зразковий дитячий колектив України, хореографічна студія «Браво» центру дитячо-юнацької творчості, хореографічна студія «Інеш», вокальна група школи-інтернату, сольні виконавці та інші учасники свята. 

У холі міського будинку культури гості свята мали змогу придбати речі, виготовлені власноруч юними шепетівчанами, а також переглянути виставку робіт дитячої художньої школи. Все, що робили діти – робили від чистого дитячого серця, в якому горить зіронька творчості. Всі переконалися, що творчість вносить в життя кожного з нас радість і знову надихає на творчість. Отримується нескінчене коло. Виступи вокальних груп, хореографічних колективів, солістів, команд КВК ще раз вразили глядачів і підтвердили, що наші діти надзвичайно таланавиті. Дякуємо усім керівникам навчальних закладів, педагогам, дитячим колективам за активну участь в святковому концерті, ярмарці-розпродажі, а також лідерам учнівського самоврядування за чудові ідеї та активне їх втілення в життя.
Останнє редагування 23 листопада 2013, 02:09

Фотогалерея

0
репостів
0
репостів