Розділ Культура

У Шепетівці виступив рівненський академічний український музично-драматичний театр

Автор 10 листопада 2017, 23:48

Півтисячі вчителів Полонського, Славутського та Шепетівського районів днями побували у Шепетівському міському будинку культури. Подивитися виставу «Полліанна», у виконанні акторів Рівненського академічного музично-драматичного театру, педагогів запросила ГО "Інститут солідарності громад Романа Мацоли".

Обирали щасливчиків самі діти на проекті «Улюблений вчитель». Протягом двох місяців учні 5-11 класів голосували за своїх улюблених вчителів. За підсумками цього голосування у майже ста школах трьох районів було визначено по 5 вчителів – переможців проекту. В кінці навчального року представники учнівських самоврядувань та Роман Мацола нагородили улюблених вчителів – спеціальними грамотами конкурсу. Крім того, народний депутат пообіцяв педагогам особливий театральний подарунок.

Перед виставою Роман Мацола подякував освітянам за їх працю. «Ви вчителі з Великої букви, адже дитячу любов неможливо купити. Опитування серед учнів – це один з найчесніших конкурсів, де діти голосують своїми чистими серцями та світлим розумом. І учні обрали саме вас – своїми улюбленими вчителями».

П`єсу «Полліанна», за одноіменним твором американської письменниці Елеонор Портер, вибрали не випадково – підкреслив Роман Мацола. Адже це світла історія, що розповідає про маленьку дівчинку, яка попри проблеми з яких складається життя, завжди в усьому знаходила позитив і ділилася своєю радістю з усіма людьми.

Чудова гра акторів, а, особливо, виконавиці головної ролі, Олі Боровець, зворушила багатьох освітян. Вчителі зі сльозами на очах бурхливими оплесками дякували акторам.

Фотозвіт із вистави

Останнє редагування 11 листопада 2017, 00:04

Відео

0
репостів
0
репостів