Розділ Культура

У Грицеві традиційно відбувся Староволинський Бал

Автор 06 жовтня 2017, 15:26

Щороку, в третю суботу вересня, у маєтку Грохольських, що чудом зберігся в Грицеві, відбувається Староволинський Бал. Про цьогорічний захід розповіли у Грицівській школі сприяння здоров'ю

Учасники балу отримали можливість поринути в епоху класичної досконалості, натхнення та мистецтва. Атмосферу, за словами господині балу, Президента Хмельницької обласної громадської організації «Фонд Сталого Розвитку Стара Волинь» Наталії Гнатюк, створював струнний квартет "Гармонія Нобіле" Івано-Франківської філармонії.

Бал – надзвичайна подія, що дає можливість долучитися до того чистого й високого, що відчувають, напевно, тільки європейські аристократи. Цього дійства грицівчани з нетерпінням чекають цілий рік.

Лідери учнівського самоврядування "Планета Здоров'я" школи сприяння здоров'ю було представлено 2 танцювальних номера: "Осіння рапсодія " , "Сон Графа" .

Безумовно, такі дійства як Староволинський бал у Грицеві, роблять світ людей барвистішим, змістовнішим, цікавішим. Благодійний Староволинський бал 2017 року відкрив ще одну цікаву культурну сторінку життя сільської громади Грицева.

Фотозвіт із балу

0
репостів
0
репостів