П'ятеро жінок отруїлося невідомим газом

Автор 10 листопада 2014, 21:12
Вранішню Шепетівку сьогодні переполохали сирени "швидких", які направлялись до Шепетівського Цукрового Заводу. Там стався нещасний випадок, в результаті якого п'ятеро жінок потрапили до лікарні із гострим отруєнням невідомим газом.
Як нам стало відомо, зі слів працівників підприємства, чотири жінки пішли приймати душ після робочої зміни, де згодом їм стало погано і вони втратили свідомість. За неперевіреною інформацією їх вчасно помітила колега, яка викликала медиків, але надихалось того ж газу, через що їй також стало погано. Зараз жіночки знаходяться в Шепетівській Центральній Лікарні, лікарі розцінюють їх стан як стабільно-важкий.

На місце події прибули рятувальники та слідчі держгірпромнагляду, які зробили аналіз повітря в приміщенні і зробили висновок, що працівниці заводу надихались сірководневих газів, які незрозумілим чином накопичились в каналізації. Щоправда незрозуміло, як тоді люди одразу не відчули неприємний аромат, адже цей безбарвний, дуже отруйний, горючий газ має характерний неприємний запах тухлих яєць. Дехто навіть припускає, що хтось хоче приховати істинні причини отруєння.

Нагадаємо, що це не перший нещасний випадок на Шепетівському цукровоому заводі. У вересні до Шепетівської центральної районної лікарні потрапив електрозварювальник ТОВ «Торговий дім «Шепетівський цукор», який травмувався під час ремонтних робіт.

Відео

0
репостів
0
репостів