Неділя, 11 вересня 2022 — Сайт міста Шепетівка
Жителі Крупецької громади провели в останню дорогу Михайла Бондарчука
Розділ Події

Сьогодні, 11 вересня жителі Крупецької громади попрощалися та провели в останню дорогу Героя - Михайла Бондарчука. Зустріли Михайла о 10.00 при в'їзді в с.Колом'є по вулиці Миру, а потім відспівали у Свято-Михайлівському храмі в села Колом'є. 

Реконструкція лінії електропередачі від Хмельницької АЕС до Жешува має завершитись до грудня
Розділ Бізнес

Президент Володимир Зеленський доручив до грудня завершити реконструкцію лінії електропередачі від Хмельницької АЕС до польського міста Жешува. Про це він зазначив у своєму вчорашньому вечірньому відеозверненні.

Замість оцінок - підтримка. Як минув перший навчальний тиждень у школах Шепетівки, Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Мелітополя
Розділ Освіта

Навчальний рік у різних областях та школах почався по-різному - ті заклади, які не мають укриття, стартували в онлайн-форматі. Ті, які мають, вийшли в офлайн або повністю, або позмінно. Станом на 2 вересня, за даними Міносвіти, офлайн працює 64% шкіл в Україні. Найвищі показники по готовності укриттів у Києві, Львівській та Закарпатській областях.

Розпочалася 200-та доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 11 вересня.

0
репостів
0
репостів