Вівторок, 06 вересня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Війна, розв’язана росією, спричинила втрати тисяч життів. Отримавши сумну звістку про смерть близького його рідні стикаються з рядом випробувань і страждань. Часто одна з проблем є суто юридичною – реєстрація смерті загиблого в органах ДРАЦС. Проте і вона часом забирає багато сил і нервів.

Шепетівський міськрайонний суд визнав 41-річного шепетівчанина винним у порушенні правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілим тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження (частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України) й призначив йому покарання – 5 років ув’язнення з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки. Від відбування покарання у виді позбавлення волі суд звільнив водія на дворічний іспитовий строк.

Із перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів на територію нашої держави Миколаїв потерпає від щоденних обстрілів. Зруйнована міська інфраструктура, навчальні заклади, житлові будинки. Очільник міста Олександр Сєнкевич звернувся Хмельницького регіонального відділення АМУ із листом-проханням у наданні Миколаєву будівельних матеріалів і продуктів тривалого зберігання. Вантажівка із гуманітарною допомогою від громад-членів Асоціації міст України, напередодні, вирушила у Миколаїв.

У Музеї пропаганди відкрили фотовиставку «Розстріляна еліта: Биківнянський вимір»
Розділ Культура

Від сьогодні, 6 вересня 2022 року, у виставковій залі Музею пропаганди експонується фотодокументальна виставка «Розстріляна еліта: Биківнянський вимір». Стенди висвітлюють трагедію знищення української військової, наукової та мистецької еліти 30-х років ХХ ст.

Розпочалася сто дев’яносто п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 6 вересня.

0
репостів
0
репостів