Неповнолітня з Шепетівщини загуляла аж на три дні

Автор 25 серпня 2020, 17:18

Працівники ювенальної превенції Шепетівського ВП спільно з поліцейськими офіцерами Грицівської та Ленковецької ОТГ впродовж кількох годин розшукали 14-річну дівчинку, яка три доби поспіль не з'являлася вдома.

Дитина пішла гуляти ще в п'ятницю і з того часу і додому не повернулася, і на зв'язок не виходила, а мати звернулася по допомогу до поліції лише через 3 дні.

За час відсутності неповнолітня відпочивала далеко не по-дитячому і за подібні її витівки мати вже раніше притягувалася до відповідальності, так як дочка ще не досягла 16-річного віку.

У пошуках брали участь: інспектор сектору ювенальної превенції Шепетівського ВП, майор поліції В.Карась та поліцейські офіцери Грицівської та Ленковецької ОТГ - ст.лейтенант поліції О.Козачук і майор поліції С.Слаба.

Цього разу матір притягнуто до адміністративної відповідальності за невчасне повідомлення про зникнення дитини та неналежне виконання обов'язків щодо її виховання, а втікачку попереджено, що за повторну втечу вона потрапить на облік до ювенальної превенції.

Ювенальна Превенція Поліції Хмельниччини

Останнє редагування 25 серпня 2020, 17:26
0
репостів
0
репостів