Неповнолітній відібрав телефон і здав його через знайомого в ломбард

Автор 06 червня 2019, 15:12

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно неповнолітнього Т., 2002 року народження, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж)) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 05.05.2019,  близько 05 год. 15 хв., Т., знаходячись поблизу піцерії в м. Шепетівка, під час сварки з потерпілим, відкрито викрав у нього мобільний телефон із стартовим пакетом оператора ПрАТ «Київстар» та чохлом, в результаті чого завдав йому майнової шкоди на загальну суму 2183,33 грн.

В цей же день, обвинувачений, після попередньої домовленості з М., не повідомляючи про незаконне отримання телефону, прийшли в приміщення ломбарду, після чого неповнолітній Т. передав М. викрадений телефон та останній уклав договір про надання фінансового кредиту із застави, за що отримав 1339,80 грн., які передав обвинуваченому.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 186 КК України передбачає призначення покарання у виді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. 

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів