Жінці, яка викинула тіло своєї новонародженої дитини, присудили 3 роки в‘язниці

Автор 12 травня 2019, 18:02

Полонський районний суд сьогодні виніс вирок жінці, яка  в грудні минулого року викинула тіло своєї новонародженої дитини в закинутій будівлі неподалік залізничної станції.

Працівники поліції  провели масштабну розшукову роботу, аби встановити особу зловмисниці та довести її вину. Підозрюваною виявилася 33-річна мешканка одного із сіл Шепетівського району, яка тимчасово проживала у Києві в орендованій квартирі.

Слідчі зібрали достатньо доказів, аби довести, що матір двох дітей знала про свою третю вагітність, але навмисне приховувала це від інших. Вона не звернулася у медичний заклад для постановки на відповідний  облік і на початку грудня 2018 року у київській квартирі самостійно народила здорову доношену дівчинку. Вважаючи дитину мертвою, жінка навіть не спробувала звернутися за кваліфікованою медичною допомогою, а, натомість, замотала тіло в рушники й згодом вивезла та викинула серед сміття у закинутій будівлі поряд із залізничним вокзалом райцентру Полонне, що на Хмельниччині. Судово-медичні експерти встановили, що дівчинка народилася живою і навіть зробила перший вдих.

У судовому засіданні підсудна свою вину визнала. Їй призначили три роки позбавлення волі та взяли під варту одразу в залі суду. Вирок ще не набрав законної сили і може бути оскаржений.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів