Крадії хотіли вкрасти залізничні колії та нарвались на озброєну охорону

Автор 04 грудня 2017, 23:16

На минулому тижні, стрілці воєнізованої охорони регіональної філії «Південно-Західна залізниця» завдяки злагодженій роботі, лише за допомогою вогнепальної зброї змогли зупинити зловмисників, що намагались вкрасти елементи верхньої будови колії. Події розгортались у темний час доби на під’їзній колії Славута-2 нафтобази «Естафета», що знаходиться у лісовому масиві неподалік Шепетівки.

При обході цієї ділянки колії стрілецька команда станції Шепетівка помітила трьох підозрілих чоловіків з газозварювальним обладнанням та рожковими ключами. Помітивши працівників воєнізованої охорони зловмисники здійснили спробу втекти. Але попереджувальні постріли у гору змусили їх зупинитись. Після цього одразу ж були викликані представники Національної поліції.

Під час огляду місця події було виявлено 18 вже демонтованих підкладок, 36 клемних болтів в зборі, 4 накладки и цілу рейку довжиною 9 метрів. Всі викрадені матеріали верхньої будови колії зловмисники збирались в подальшому вивезти на легковому автомобілі з причепом.

За даним фактом Славутським відділом поліції було порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі, встановлюється сума збитків, спричинених залізниці.

Останнє редагування 04 грудня 2017, 23:28
0
репостів
0
репостів