Автобус шепетівського перевізника знову обстріляли

Автор 05 червня 2017, 16:52
Автобус шепетівського перевізника знову обстріляли Фото з минулого випадку

Кілька тижні тому ми писали про надзвичайну пригоду, яка сталась з шепетівським перевізником неподалік Красилова. Із слів водія автобуса, по транспортному засобу невідомі здійснили постріл з неідентифікованої зброї. Сьогодні нам перевізник Юрій Палько повідомив, що знову ж таки неподалік того ж міста повторно стріляли по його автобусу.

Відповідно цим випадком займається все той же Красилівський відділ поліції. Пан Юрій повідомив, що деталі події не може розголошувати до закінчення експертиз та слідства.

На днях із заявою виступив начальник управління Укртрансбезпеки області Віталій Дзюба. Він стверджує, що автобус ПП Палько возить людей за маршрутом "Шепетівка - Хмельницький речовий ринок", і саме з Хмельницького базару він й повертався 22 травня, а зовсім не віз пасажирів до Варшави.

Правоохоронець також пред'явив акт, згідно якого того ж дня зазначений автобус зупинили працівники управління Укртрансбезпеки в області, які здійснювали рейдову перевірку.

"Автобус із номерним знаком ВХ8609АО зупинили о 11:46 на автодорозі М-03 (169км). У ході перевірки з'ясувалося, що у водія відсутні документи на право здійснювати нерегулярні пасажирські перевезення. Водій пояснив, що везе людей з Хмельницького речового ринку до Шепетівки, а документи забув у Шепетівці", - каже Віталій Дзюба.

Керівник Укртрансбезпеки також наголосив, що власник автобуса ПП Палько дійсно здійснює рейси за маршрутом "Хмельницький-Варшава", але згідно усталеного графіку виїзд відбувається щодня о 15:00. Відтак, заяви про обстріл автобуса міжнародного сполучення, що рухався з людьми до Варшави, не відповідають дісності, оскільки ПП Палько стверджує, що стрілянина сталася о 12 годині.

Юрій Палько в коментарі нашому сайту повідомив, що не заперечує факту складання протоколу, він визнає, що автобус рухався вже до Шепетівки. "Автобус щойно приїхав до Хмельницького із Польщі, і щоб не їхати порожнім до Шепетівки взяв пасажирів, що звичайно не мав право робити і за що вже поніс покарання у вигляді штрафу. "

Разом з тим Юрія Палька здивували припущення Віталія Дзюби, де він припускає, що ніяких обстрілів не було взагалі. Навряд чи чиновник має право робити такі заяви до завершення слідства,  тим паче, що зазначені ним випадки не мають жодного відношення до суті справи.

Останнє редагування 05 червня 2017, 18:06
0
репостів
0
репостів