Племінник обікрав будинок рідної тітки

Автор 14 грудня 2016, 15:47
У Шепетівському районі працівники місцевого відділку поліції вирахували 30-річного молодика, який обікрав будинок своєї тітки. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.
Поки 50-річна жінка перебувала на заробітках за кордоном, попросила родину рідної сестри доглядати за господарством. Та племінник потерпілої сприйняв це прохання по-своєму: однієї ночі він проник на господарство тітки, звідки викрав водяний насос, супутникову антену, корморізку та інші цінні речі. Усе крадене він перепродав, а гроші витратив на власні потреби. Не врахував зловмисник тільки одного — односельці бачили, як він серед ночі приїхав на підводі до тітчиного господарства і вантажив викрадені речі.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Слідчі дії тривають. Правоохоронці з’ясовують усі обставини вчинення злочину та загальну суму збитку.
0
репостів
0
репостів