Шепетівський військовий "наволонтерив" два Урали майна

Автор Олена Залуцька 03 березня 2015, 16:51
Андрій Колесник Андрій Колесник Фото із соціальної мережі
Кому війна, а кому мати рідна. Військовий з Шепетівки наскладав у своєму погребі упаковки  тушонки, військове майно заледве поміщалось на горищі та у величезному  ангарі. Коли правоохоронці прийшли запитати "де взяв?" - чоловіка з підвищеним тиском забрала швидка. Бачила завантажені конфіскованим майном урали наша знімальна група.
Але найцікавіше - на горищі: тепла військова форма, незлічена кількість військових наметів, буржуйки, термоси, маса катушок з кабелем, які застосовують для забезпечення зв'язку, більше п'ятдесяти армійських лопат. А у підвалі - тушонка,схожа на ту, що напереродні до військової частини у Шепетівці завезли волонтери - для потреб армії.

У ангарах – різні військові речі та пальне у такій кількості, що вистачило б, певне, на рік забезпечення армійців.  А ще, за попередніми даними, незареєстрована зброя та граната. Майно забирають з подвір'я військового, начальника відділу забезпечення військової частини у Шепетівці - тридцятисемирічного Андрія Колесника. Багатого армійця під час вилучення немає.  Натомість, звичайний капітан має власного адвоката. 

Сусіди кажуть: сім'ю військового мало знають. Мовляв, живуть заможно, а де працюють - люди не відають.

Де ж власник нажитого непосильною працею майна?  Як тільки правоохоронці з ордером ступили на подвір'я – господаря, Андрія Колесника, занесли медики до карети швидкої допомоги. 

У неврологічному відділені, де мав би лежати тридцятисемирічний гіпертонік Колесник - вже й слід простиг...  Капітан таки змінив периферійну палату на обласну – у військовому госпіталі. Зараз перебуває у неврологічному відділенні. Спілкуватися з ним лікарі не дозволили, посилаючись на здоров’я пацієнта. 

А от за місцем служби - навіть говорити про колегу не хочуть. А якщо кажуть, то: придбав все через Інтернет. Версія, здається, і тут прижилась...

Підлеглі начальника - ні Колесника, ні свого безпосереднього керівника, який щойно коментував не знають...

І поки у шепетівській військовій частині згадують хто ж у них начальник, та вигадують як купувати армійське добро через інтернет... на подвір'ї їхнього колеги до ночі описують майно... Присутні дивуються кількості вилученого. Поза камерою обурюються: тут стільки всього,що на військову частину вистачить.

33 канал
Останнє редагування 03 березня 2015, 17:27

Відео

0
репостів
0
репостів