Домашній кривдник порушив заборону суду наближатися до рідної матері та сестри: що йому загрожує

Автор 16 жовтня 2024, 12:38

Поліцейські оголосили підозру домашньому кривднику, який порушив заборону суду наближатися до рідної матері та сестри. 39-річний житель одного із сіл Білогірщини знехтував рішенням суду та приходив до матері та сестри й вчиняв щодо них психологічне насильство. Тепер йому загрожує пробаційний нагляд на два роки або обмеження волі на той самий строк.

70-річна пенсіонерка та її 39-річна дочка потерпали від психологічних знущань власного сина (брата). Адміністративні протоколи на порушника не вплинули. Не в змозі більше терпіти, жінки звернулись до суду. Щоб убезпечити потерпілих від домашнього насильства, суд заборонив кривднику знаходитися в місці їхнього проживання та перебування, а також спілкуватися з ними протягом 6 місяців.

Однак чоловік навіть після видачі судом обмежувального припису приходив до жінок додому в стані алкогольного сп’яніння і влаштовував скандали.

За даним фактом дізнавачі Шепетівського районного управління поліції оголосили фігурантові підозру за ст. 390-1 (Невиконання обмежувальних заходів, обмежувальних приписів або непроходження програми для кривдників) Кримінального кодексу України. Невдовзі чоловік постане перед судом.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 16 жовтня 2024, 14:16
0
репостів
0
репостів