Водій напідпитку зіткнувся з тепловозом: поліцейські склали два протоколи

Автор 15 червня 2024, 16:59

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 червня, близько 17:20 години в селі Воронківці Старокостянтинівської тергромади Хмельницької області. Обійшлося без травмованих.

29-річний житель Хмельницького, керуючи автомобілем «ВАЗ», не впевнився в безпечності проїзду та під час руху через залізничний переїзд допустив зіткнення із тепловозом. Дорожньо-транспортна пригода обійшлася без потерпілих, лише обидва транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

На місце події одразу прибули працівники поліції, які під час спілкування із водієм автомобіля помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Правоохоронці запропонували чоловіку пройти перевірку, однак, той відмовився.

Відповідно до чинного законодавства, поліцейські склали на порушника адміністративні матеріали одразу за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення - ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд та іншого майна) та ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння). Яке саме покарання чекає на порушника – визначить суд.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів