Ворог атакував Хмельниччину ударними БпЛА: що відомо

Автор 25 лютого 2024, 09:46
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

У ніч на 25 лютого 2024 року противник атакував Україну 18-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (Приморсько-Ахтарськ – рф., мис Чауда – Крим). Зокрема, під ударом була й Хмельницька область, про це повідомив перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

В результаті протиповітряного бою мобільними вогневими групами Сил оборони, зенітними ракетними підрозділами та авіацією Повітряних Сил знищено 16 «шахедів» у межах Полтавської, Київської, Хмельницької, Миколаївської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської областей.

Повітряна тривога на Хмельниччині тривала з 04:39 до 05:47 ранку. О 04:39 Повітряні Сили ЗСУ повідомляли про групу "шахедів" на півночі Вінниччини у напрямку Хмельниччини. Близько 5 ранку жителі Хмельниччини могли чули звуки вибухів. 

Сергій Тюрін у соцмережах повідомив:

"Ворог знову завдав удару по Хмельниччині. У Хмельницькому районі було чутно вибухи. Прохання до усіх зберігати інформаційну тишу, допоки працюють усі відповідні служби. Деталі згодом."

Пізніше пресслужба Хмельницької ОВА написала, що вранці ворог вчергове завдав удару по Хмельниччині:

"Працювали сили ППО. Разом з тим, внаслідок атаки відбулось пошкодження об’єкту інфраструктури. Інформація щодо постраждалих чи пошкодження житлового фонду не надходила."

Останнє редагування 25 лютого 2024, 10:09
0
репостів
0
репостів