Силами ПК "Захід" знищено 3 ворожих ударних БпЛА

Автор 21 листопада 2023, 10:19

У ніч на 21 листопада 2023 року російські окупанти в чергове атакували Україну “Shahed-136/131”. Шахеди запускались хвилями і прямували у різних напрямках малими групами. У більшості регіонів було оголошено повітряну тривогу, працювала протиповітряна оборона.

Атакували Україну з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф) 10-ма ударними БпЛА типу «Shahed» та випустили одну крилату ракету наземного базування «Іскандер-К» з району Джанкой (Крим).

В результаті бойової роботи силами та засобами ППО повітряного командування ''Захід'' у зоні відповідальності знищено три ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

"Сьогодні вночі, під час сигналу «Повітряна тривога», в області працювали сили ППО.
Інформація стосовно потерпілих, травмованих та руйнувань не надходила." - повідомила вранці пресслужба Хмельницької ОВА.

Загалом, силами та засобами Повітряних Сил знищено 9 ворожих безпілотників «Shahed-131/136» та одну крилату ракету «Іскандер-К».

Задіяно підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи.

За даними Повітряних Сил ЗСУ вночі під загрозою ударів ворожими БпЛА були Хмельниччина, Вінничина, Черкащина, Рівненщина, Полтавщина, Миколаївщина, Чернігівщина, Тернопільщина, Чернівеччина, Київщина, Житомирщина та Івано-Франківщина.

Також противником було випущено 4 зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку. Станом на ранок відомо про поранення 6 чоловік через влучання двох ракет по території лікарні в Селидовому, під завалами ще можуть бути люди. Ще дві ракети випустили по шахті — загинув працівник. 39 гірників вже підняли з шахти, повідомляє Суспільне.

Останнє редагування 21 листопада 2023, 10:37
0
репостів
0
репостів