На Хмельниччині сили ППО знищили 5 "шахедів"

Автор 17 листопада 2023, 08:33

Уночі 17 листопада 2023 року противник атакував 10-ма ударними БпЛА типу «Shahed» з напрямку Приморсько-Ахтарськ - рф. Загалом було декілька хвиль, всі вони були спрямовані у різних напрямках, в тому числі і в західному напрямку.

В зоні відповідальності повітряного командування ''Захід'' ударні БпЛА знищувались за маршрутами слідування тактичною авіацією, зенітними ракетними підрозділами, а також мобільними вогневими групами з'єднання.

В результаті бойової роботи силами та засобами ППО ПвК ''Захід'' знищено 5 ворожих безпілотників. Як повідомляли у Повітряних Силах ЗСУ ймовірно ціллю ударних БпЛА на заході країни знову був Старокостянтинів.

Загалом всього 9 ворожих ударних БпЛА знищено в межах Миколаївської, Одеської, Житомирської та Хмельницької областей.

Крім того, ворог застосував кілька зенітних керованих ракет С-300 на Донецькому напрямку. Попередньо без втрат, повідомляють Повітряні Сили ЗСУ.

Вночі заступник керівника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін повідомляв:

"Хмельницький район. Чути вибухи.
Працюють сили ППО.
Залишайтесь в укриттях!"

Після повітряної тривоги Тюрін вчергове подякував силам ППО за відмінну роботу з оборони неба над Хмельниччиною та повідомив, що станом на 4:00 повідомлень про постраждалих або пошкодження інфраструктури немає. 

0
репостів
0
репостів