На Шепетівщині сталось дві ДТП з травмованими

Автор 15 червня 2023, 12:24

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини двох ДТП з травмованими. У дорожньо-транспортній пригоді, що сталась у Полонному, травмувався 20-річний мотоцикліст, а у Славуті в аварії постраждав 68-річний водій «ВАЗу».

14 червня близько 16:25 години у м. Полонне водій автомобіля «Форд Ф’южн» зіткнувся з мотоциклом «Хонда» під керуванням 20-річного місцевого жителя. У результаті ДТП мотоцикліст отримав численні травми та був госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Інша автопригода сталась того ж дня близько 15:00 години в м. Славута. 68-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ-21093», зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні.

За даними фактами слідчі Шепетівського райуправління поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Шепетівське районне управління поліції

Останнє редагування 15 червня 2023, 12:29
0
репостів
0
репостів