Міський голова Хмельницького розповів про наслідки сьогоднішніх ракетних ударів

Cьогодні, 18 лютого, внаслідок ракетного удару в одному з мікрорайонів міста Хмельницький, пошкоджено 3 навчальні заклади та близько 10 багатоповерхових житлових будинків. Також є поранені, їх госпіталізовано. Про це в коментарі телемарафону “Єдині новини” повідомив міський голова Олександр Симчишин.

За його словами, поранення незначні, життю людей нічого не загрожує. Зокрема, попередньо відомо, що травми отримав пасажир мікроавтобусу та жінка, яка перебувала у своєму помешканні.

За попередньої інформацією:

  • 2 людей поранено. Людям надана медична допомога. Життю нічого не загрожує.
  • пошкоджено 3 навчальних заклади
  • пошкоджено кілька сотень вікон багатоповерхівках
  • пошкоджено низку комерційних об’єктів, магазинів, кафе
  • пошкоджено цивільний автомобіль.

Усі комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків терористичної атаки. Змінено маршрути громадського транспорту, які рухаються по вул. Петлюри.

Як повідомив начальник Хмельничкої ОВА, на жаль, є влучання у військовий об'єкт, також є ще одне влучання поблизу зупинки громадського транспорту.

«Є ще багато людей, які не звертаються за медичною допомогою, - зауважив очільник краю під час телемарафону. - У них - порізи, які можна обробити на місці».

Працівники поліції наразі обходять всі будинки. Перевіряють кожну квартиру. Є такі, де ніхто не відчиняє. З’ясовують щодо перебування власників.

«Коли обстежать всі, тоді й можна буде сміливо сказати, що більше постраждалих немає, - резюмував Гамалій. - Немає загиблих. Це головне».

Наслідком ракетного удару також стала доволі масштабна пожежа. Палало на площі 100 квадратних метрів. Але надзвичайники вже ліквідували її.

Останнє редагування 19 лютого 2023, 01:00

Відео

0
репостів
0
репостів