Четвер, 10 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Станом на 19.00 у місті Шепетівка підтверджено новий випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомив міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Сьогодні, 10 вересня, подяку від Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області отримав учень 7-а класу Шепетівського НВК № 3 Ілля Блажевич, який самостійно намагався спіймати чоловіка, що поцупив дитячий велосипед. Сталася подія 1 вересня, у День знань.

У Шепетівці відзначили кращих спортсменів Шепетівки
Розділ Спорт

Сьогодні, 10 вересня, у сесійній залі засідань Шепетівської міської ради відбулась церемонія нагородження найуспішніших спортсменів та тренерів Шепетівки за підсумками 2019 року. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. З півночі 14 вересня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

Питання відповідальності неповнолітніх перед Законом за скоєння злочинів і правопорушень 9 вересня 2020 року розглядались на зустрічі першокурсників Шепетівського професійного ліцею із старшим інспектором сектору ювенальної превенції Шепетівського ВП майором поліції Ольгою Іванівною Семенюк.

У Шепетівській виправній колонії збирались по тривозі та навчались як діяти при самогубствах арештантів
Розділ Події

10 вересня 2020 року о 06.00 годині особовий склад державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)» було скликано за умовним сигналом оповіщення "Буря". Метою проведення тренування була перевірка чіткості організації дій чергової частини щодо оповіщення особового складу установи та перевірка злагодженості дій співробітників згідно схеми оповіщення.

Хмельницька ОДА повідомила, що до вчорашніх 5 летальних випадків, сьогодні додалось ще чотири. Один з них зафіксовано у Шепетівській ЦРЛ.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 60-річного шепетівчанина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена повторно, та призначив йому покарання – 6 місяців арешту.

0
репостів
0
репостів