Розділ Події

У Шепетівській виправній колонії збирались по тривозі та навчались як діяти при самогубствах арештантів

Автор 10 вересня 2020, 14:08

10 вересня 2020 року о 06.00 годині особовий склад державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)» було скликано за умовним сигналом оповіщення "Буря". Метою проведення тренування була перевірка чіткості організації дій чергової частини щодо оповіщення особового складу установи та перевірка злагодженості дій співробітників згідно схеми оповіщення.

Під час збору проведено стройовий огляд персоналу, перевірено правила носіння форменого одягу, наявність та вміст тривожних валіз.

Перший заступник начальника державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)» полковник внутрішньої служби Михальчук Ігор Васильович, підвів підсумки тренування та звернув увагу на недоліки та помилки.

Вже згодом відділ по роботі з персоналом із метою відзначення Всесвітнього дня запобігання самогубствам (суїциду) з метою профілактики та попередження самогубств серед засуджених та осіб, узятих під варту було організовано та проведено просвітницькі заходи з профілактики суїциду.

Проведено практичне відпрацювання дій персоналу у разі виявлення осіб, які вчинили самогубства та заняття з надання першої медичної допомоги особам, які вчинили спробу самогубства.

До проведених заходів з дотриманням карантинних обмежень було залучено представників навчальних закладів при установі та медичних працівників Шепетівської багатопрофільної лікарні №98 філії Державної установи «Центр охорони здоров’я Державної кримінально-виконавчої служби України» в Хмельницькій області.

Шепетівська виправна колонія №98

0
репостів
0
репостів