Вівторок, 01 вересня 2020 — Сайт міста Шепетівка
ПАТ «Шепетівкагаз» оголосило ціну блакитного палива у вересні
Розділ Бізнес

У ПАТ «Шепетівкагаз» оголосили тарифи на постачання газу до домівок шепетівчан на цей місяць, а також повідомили про зміну реквізитів для оплати.

Станом на 17.00 у місті Шепетівка підтверджено вже 5 нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це повідомляє міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 1 вересня, близько 8-ї години ранку по вулиці Княгині Ольги в селі Судилків Шепетівського району.

Нова політична сила – партія «За Майбутнє» створена  не згори задля чиїхось бізнесових інтересів. Навпаки - у ній об'єдналися – професіонали, які вже чогось досягли та готові ділитися досвідом, застосовувати свої організаторські здібності.

Сьогодні у селі Корчик надзвичайно радісна подія, адже двері школярам відчинила нова сучасна школа, на яку так довго чекали не одне покоління випускників. Про це повідомили у Шепетівській РДА.

27 серпня свій 95-й день народження зустрів ще один шепетівчанин – Семен Іванович Ковальчук. З нагоди поважного ювілею чоловіка привітали зі святом керуючий справами виконавчого комітету  Василь Рачук та начальник організаційного відділу Шепетівської міської ради Людмила Кішик.

1 вересня в приміщенні загальноосвітнього навчального закладу державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)», з урахуванням карантинних вимог, було проведено свято першого дзвоника.

 31 серпня голова облдержадміністрації Дмитро Габінет провів позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Засідання було в переважній частині присвячене двом нагальним питанням, що потребують посиленої уваги з боку влади у зв’язку з поширенням на території області COVID-19: початку нового навчального року та забезпеченню умов для стаціонарного лікування хворих.

0
репостів
0
репостів