Новозбудована школа у Корчику вперше приймала учнів

Автор 01 вересня 2020, 17:15

Сьогодні у селі Корчик надзвичайно радісна подія, адже двері школярам відчинила нова сучасна школа, на яку так довго чекали не одне покоління випускників. Про це повідомили у Шепетівській РДА.

Привітати дітей та вчителів з початком нового навчального року завітали голова районної державної адміністрації Юрій Басюк, голова районної ради Петро Дзяворук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту адміністрації Наталія Грабельнікова, депутат обласної ради Врам Мовсісян, секретар Корчицької сільської ради Людмила Грицишина.

Гості щиро привітали усіх з початком нового навчального року, побажали усім школярам міцного здоров’я, сил, наснаги у навчанні. Юрій Басюк в свою чергу побажав , щоб у кожного з дітей та вчителів сьогодні розпочалася нова сторінка щасливого життя, щоб кожен крок, який вони зроблять у цій школі приносив успіхи, перемоги та натхнення, щоб кожен з них відчував гордість за свій заклад. Також голова адміністрації подякував працівникам школи, батькам, усім, хто долучився для того, аби новий навчальний рік розпочався вже у цій сучасній школі.

В кожному класі відбувся перший святковий урок, який був присвячений єдності України та темі безпечного навчання під час карантину, правилам особистого захисту. Гості завітали до школярів на уроки. Першачкам побажали впевненого старту, вірних друзів, захоплюючих подорожей в країну знань, а випускникам - хорошої підготовки та впевненості перед дорослим життям.

Приємно було бачити щасливі очі дітей, вчителів, батьків, адже сьогодні їхня така довгождана мрія здійснилася.

0
репостів
0
репостів