Розділ Суспільство

Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» об'єднує Україну

Автор 01 вересня 2020, 17:25
Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» об'єднує Україну Матеріал на правах реклами

Нова політична сила – партія «За Майбутнє» створена  не згори задля чиїхось бізнесових інтересів. Навпаки - у ній об'єдналися – професіонали, які вже чогось досягли та готові ділитися досвідом, застосовувати свої організаторські здібності.

Основна і принципова відмінність партії «ЗА МАЙБУТНЄ» – в тому, що вона не пішла на конфронтацію з жодною політичною силою, адже нині в Україні всі партії створені та функціонують за принципом «поділяй і владарюй». Людей ділять за мовними, релігійними, ідеологічними, регіональними, етнічними, іншими ознаками. 

«Тільки припинивши чвари, можна досягти результату! Маємо вибачити одне одному образи й рухатися вперед. Якщо не скористатися зараз запитом на нову політичну силу, в котрій є досвідчені фахівці-управлінці, Україна не зможе далі існувати», - наголосив у своєму виступі голова партії Ігор Палиця, який узяв участь у форумі політичної партії  «ЗА МАЙБУТНЄ», що відбувся у Хмельницькому. 

«За Майбутнє» працює над створенням програми антикризових дій, в якій головне місце відводять економічному прагматизму.  

«До влади мають прийти люди, які вже мають досвід успішної роботи. Наші діти хочуть жити в Україні. І ми є патріотами не тими, які сьогодні просто кричать про патріотизм. Ми патріоти своїми справами!», - наголосив голова обласної організації «ЗА МАЙБУТНЄ», народний депутат  Сергій Лабазюк. 

0
репостів
0
репостів