У Шепетівській виправній колонії відбулося свято першого дзвоника

Автор 01 вересня 2020, 14:00

1 вересня в приміщенні загальноосвітнього навчального закладу державної установи «Шепетівська виправна колонія (№98)», з урахуванням карантинних вимог, було проведено свято першого дзвоника.

Від керівництва установи на заході був присутній заступник начальника установи із СВПР підполковник внутрішньої служби Семенчук В.В., в.о. директора Шепетівського навчального центру Кулик В.В., Директор вечірньої загальноосвітньої школи II - III ступенів Рибак В.І., також викладачі навчального центру та вчителі школи.

Держава з розумінням поставилась до майбутнього людей, які навчаються саме в таких закладах і дала їм змогу здобути освіту. Знаходячись в місцях позбавлення волі, маючи зовсім не шкільний вік, люди, які на даний час перебувають в установах виконання покарань, мають шанс наздогнати втрачені можливості для реалізації тих чи інших цілей у здобутті освіти.

На завершення свята Вадим Семенчук подякував викладацькому колективу за гарно організований захід, а учням побажав гарних здобутків у навчанні.

До вечірньої загальноосвітньої школи II - III ступенів та до Шепетівського навчального центру залучено 100% засуджених які не мають освіти та професії.

Шепетівська виправна колонія №98

0
репостів
0
репостів