Розділ Суспільство

Шепетівчанин відзначив 95-річний ювілей

Автор 01 вересня 2020, 14:49

27 серпня свій 95-й день народження зустрів ще один шепетівчанин – Семен Іванович Ковальчук. З нагоди поважного ювілею чоловіка привітали зі святом керуючий справами виконавчого комітету  Василь Рачук та начальник організаційного відділу Шепетівської міської ради Людмила Кішик.

Гості вручили ювіляру подарунок, побажали йому міцного здоров’я,  позитивного настрою та у гарному здоров’ї та у колі люблячої родини прожити ще багато щасливих років.

Іменинник народився у селі Городище Шепетівського району 27 серпня 1925 року у багатодітній родині. Під час Другої  світової війни ще підлітком був вивезений на примусові роботи до Німеччини, а згодом проходив військову службу у радянській армії у різних країнах Європи.

Після цього повернувся додому та оселився у Шепетівці. 60 років Семен Іванович пропрацював машиністом котлів та насосів на підприємствах Шепетівки та є учасником Другої світової війни.  Разом із дружиною у шлюбі виховав двох доньок, має внуків та правнуків. Зараз за дідусем доглядає дочка.

0
репостів
0
репостів