Середа, 20 травня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Група компаній "Епіцентр К" придбала частку активів «Сварог Вест Груп»
Розділ Бізнес

«Епіцентр К» успішно завершила угоду з придбання частки активів «Сварог Вест Груп» у Хмельницькій області, придбавши корпоративні права ТОВ «Хмельницьк-Агро».

Наразі, всього по Шепетівському району та м. Шепетівка зафіксовано 29 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2, останні випадки пов'язані з Городищенським монастирем.

Карантин в Україні буде продовжено до 22 червня з пом'якшенням у 5 етапів
Розділ Події

Відповідне рішення було прийняте сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів України, за ініціативою Міністра охорони здоров’я Максима Степанова. 

Днями на Шепетівщині, собака в одному з приватних домогосподарств почав себе дивно поводити, хазяйка запідозрила інфікування сказом. Вчора лабораторно було підтверджено, що підозра не була хибною.

Минулої доби до територіальних підрозділів поліції області звернулися троє громадян, які під час покупок товарів через мережу інтернет постраждали від інтернет-шахраїв. Одним з них був шепетівчанин.

О 9 ранку 20 березня цього року до торговельної зали автозаправки у Шепетівці зайшов 55-річний чоловік. Із дорожньої сумки нетверезий відвідувач дістав револьвер і, направивши на оператора, почав вимагати цигарки і алкоголь.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і обвинуваченим та його захисником.

0
репостів
0
репостів