Неділя, 05 квітня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Завтра, 6 квітня 2020 року з 9.00 перевезення пасажирів в міському громадському транспорті будуть призупинені у зв’язку із посиленням карантинних заходів у країні. Про це повідомили у прес-службі Шепетівської міської ради.

Як відомо, 31 березня у Шепетівці підтвердили перший випадок інфікування коронавірусом COVID-19. Лікарі, які обстежували хворого, вирішили самоізолюватись на території лікарні, щоб не наражати на небезпеку свої родини. Лікар-анестезіолог Олег Довгань показав як це відбувається.

Під час карантину з різних причин частина мешканців міста та району не мають можливості оплатити комунальні послуги, але наявність заборгованості із комунальних послуг тягне за собою застосування заходів впливу. Про встановлені в таких випадках законом гарантії консультує головний спеціаліст Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Євген Бондар.

Літнього шепетівчанина підозрюють у інфікуванні коронавірусом COVID-19. Про це повідомив керівник штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Микола Кикоть.

0
репостів
0
репостів