Шепетівські лікарі показали як вони самоізолювались та як лікують інфікованого

Автор 05 квітня 2020, 17:26

Як відомо, 31 березня у Шепетівці підтвердили перший випадок інфікування коронавірусом COVID-19. Лікарі, які обстежували хворого, вирішили самоізолюватись на території лікарні, щоб не наражати на небезпеку свої родини. Лікар-анестезіолог Олег Довгань показав як це відбувається.

Вчора на свої сторінці лікар написав:

"Минає третя доба як увесь персонал відділення анестезіології та інтенсивної терапії (реанімації) нашої лікарні знаходиться на добровільній самоізоляції-обсервації. Дане рішення прийняте колективом відділення не для "понтів","бо їм немає що робити" і т.п. Дане рішення прийняте для того аби убезпечити власні сім'ї та забезпечити функціонування нашого відділення в період пандемії.

Всі знають,що на даний момент COVID 19 підтверджено лабораторно у двох мешканців нашого міста. Один з них знаходиться у важкому стані на лікуванні саме у нашому відділенні. Персонал відділення цілодобово,перебуваючи у засобах індивідуального захисту, забезпечує лікування даного хворого,розуміючи і оцінюючи ймовірну небезпеку.

Режим нашого життя тепер: зміна-ізоляція-зміна! Ми не відступимо!!! Тому,перш за все ми дякуємо нашим сім'ям,рідним,друзям,незнайомим нам людям за всебічну підтримку, розуміння!!! А всім іншим " оптимістам" хочеться сказати,біда що прийшла показала хто є хто!!! Здоров'я всім!!! Будьмо в єдності!!!"

Також він виклав фото, на якому видно побут медиків, а також як вони надають допомогу першому інфікованому шепетівчанину, який зараз знаходиться у важкому стані в Шепетівській ЦРЛ. Ви можете їх переглянути нижче в фотогалереї під цим матеріалом.

Останнє редагування 05 квітня 2020, 18:08
0
репостів
0
репостів