Четвер, 20 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення, укладену між обвинуваченою і представником потерпілого. Жительку Шепетівського району визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

18-20 лютого 2020 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (м.Київ) відбувся ІІ етап ХVІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників. Конкурс проводиться щорічно з метою підтримки дослідницько-експериментальної діяльності учнів, які мають досвід такої роботи в галузях зоології та сільського господарства, і розкриття їх наукового потенціалу.

Вібувся захід приурочений подвигу учасників Революції Гідності
Розділ Події

Сьогодні в міському будинку культури відбувся тематичний захід «Не серед нас, та разом. В серцях, у памяті, в думках»,  приурочений подвигу учасників Революції Гідності та пам’яті нашого земляка  —  Героя України Миколи  Дзявульського, який загинув шість років тому на Майдані від кулі снайпера.

Сьогодні своє 90-річчя від дня народження святкує жителька Шепетівки – Сидорук Євгена Антонівна, яка народилася 20 лютого 1930 року.

Пам'ятаємо... П'ять років тому, в російсько-українській війні загинув шепетівчанин - Ярослав Кревогубець, боєць 90-го окремого аеромобільного батальону 81-ї окремої аеромобільної бригади високомобільних десантниз військ Збройних Сил України. Загинув під Донецьком.

Шепетівчани вшанували пам’ять загиблих учасників Революції Гідності
Розділ Події

Сьогодні на міському кладовищі родина Героя України Миколи Дзявульського, учасники Революції Гідності, міський голова Михайло Полодюк, секретар міської ради Микола Кикоть, перший заступник міського голови Володимир Вихівський, заступник міського голови Наталія Стасюк, керуючий справами Василь Рачук, працівники виконавчого комітету, депутати Шепетівської міської ради, громадські активісти та шепетівчани вшанували хвилиною мовчання пам’ять Героїв Небесної Сотні і українських воїнів, які загинули в ході війни на Сході нашої держави.

18 лютого працівником Адміністративно-комунальної інспекції було виявлено шепетівчанина, який залишив побутове сміття в невстановленому місці по вулиці Хвильового, що є порушенням правил благоустрою міста за що встановлена відповідальність згідно ст. 152 КУпАП.

Відповідно до статті кодексу порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів — тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян — суб’єктів підприємницької діяльності — від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Інспектором Адміністративно-комунальної інспекції спільно з працівником поліції було складено протокол, який буде передано на розгляд адміністративної комісії, створеної при виконавчому комітеті Шепетівської міської ради.

Прес-служба ШМР

Півфінали відкритого зимового кубку Шепетівки з футзалу присвятили пам’яті Героїв Небесної Сотні
Розділ Спорт

19 лютого відбулися півфінали відкритого зимового кубку міста Шепетівки з футзалу присвяченого пам’яті Героїв Небесної Сотні. До участі у кубку було заявлено 14 команд, які були поділені на дві групи по 7 відповідно. З кожної групи у другу фінальну стадію проходить дві команди.

Eкспериментальний проєкт електронних торгівель деревини уже працює
Розділ Події

З 1 лютого в Україні необроблена деревина реалізується через електронні аукціони. ДП "Шепетівський військовий лісгосп" не став винятком та проводить формування лотів, з урахуванням всіх пунктів постанови щодо реалізації деревини. Експериментальний проєкт передбачає можливість всім лісокористувачам на власний вибір визначати електронні майданчики для реалізації деревини.

0
репостів
0
репостів