Розділ Події

Eкспериментальний проєкт електронних торгівель деревини уже працює

Автор 20 лютого 2020, 10:13

З 1 лютого в Україні необроблена деревина реалізується через електронні аукціони. ДП "Шепетівський військовий лісгосп" не став винятком та проводить формування лотів, з урахуванням всіх пунктів постанови щодо реалізації деревини. Експериментальний проєкт передбачає можливість всім лісокористувачам на власний вибір визначати електронні майданчики для реалізації деревини.

На час реалізації експериментального проєкту державне підприємство “Прозорро.Продажі”, що належить до сфери управління Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, є відповідальним за забезпечення функціонування електронної торгової системи — адміністратором електронної торгової системи.

Дія експериментального проєкту поширюється на постійних лісокористувачів, чистий дохід яких за результатами 2018 року становив не менше 10 млн. гривень включно.

Учасники експериментального проєкту відповідно до Порядку, затвердженого цією постановою, виставляють на електронні аукціони з продажу окремих партій необробленої деревини не менше ніж 25 відсотків щомісячних запланованих обсягів заготівлі необробленої деревини лотами, сформованими із деревини одного сортименту, в обсязі не менше ніж 150 куб. метрів або за стартовою ціною лота не менше ніж 200 тис. гривень.

Весь інший об’єм деревини лісокористувачі можуть виставляти на будь-яких інших е-майданчиках.

Прес-служба Шепетівського військового лісгоспу

 

Останнє редагування 20 лютого 2020, 10:34
0
репостів
0
репостів