Магазин «Єва» продовжує карати злодіїв

Автор 20 лютого 2020, 19:31

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення, укладену між обвинуваченою і представником потерпілого. Жительку Шепетівського району визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Згідно з вироком суду, 29 грудня 2019 року, обвинувачена, перебуваючи у приміщенні магазину «Єва», що є структурним підрозділом ТОВ «РУШ», умисно таємно з торгівельного прилавку взяла спрей для волосся та туш, які заховала у кишеню куртки. Підійшовши до каси магазину, обвинувачена не надала зазначений товар касиру для оплати, після чого покинула приміщення магазину, завдавши ТОВ «РУШ» матеріальної шкоди на загальну суму 373,66 грн.

В судовому засіданні обвинувачена угоду підтримала, вину у вчиненні злочину визнала в повному обсязі, погодилася з узгодженою мірою покарання, вказала, що угода є добровільною.

Вирок законної сили не набрав і може бути оскаржений до Хмельницького апеляційного суду. Нагадаємо, згідно зі статтею 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів