П'ятниця, 04 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Актор Анатоль Фон-Філандра: "Я навчався в місті Шепетівка, в одній школі з Марком Дроботом"
Розділ Культура

Як ексклюзивно розповідає видання clutch.ua, Анатоль Фон-Філандра – молодий український актор, чия кар'єра зараз стрімко розвивається. 30 листопада на телеканалі ТЕТ відбулася прем'єра комедійного ситкому Прибулець, де він виконав головну роль – добродушного інопланетянина, чий космічний корабель зазнав аварії в смт Тарасівка, недалеко від будинку молодої пари Оксани і Колі (Марія Крушинська і Володимир Кравчук), яка тільки змогла гармонізувати свій побут. Ми поспілкувалися з Анатолем про вибір професії, ролі мрії і секрети щасливого сімейного життя в умовах напруженого робочого графіка.

Вчора, 3 грудня, напередодні відзначення Дня Збройних Сил України, заступниця міського голови Галина Безкоровайна зустрілася із представниками Шепетівського Клубу національно-патріотичного виховання молоді, який створено при управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 4 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 32780 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1161 - діти, 2317 - медпрацівники, 2582 - працівники освіти.

Шепетівський міськрайонний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором місцевої прокуратури та підозрюваним, визнав останнього винуватим у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки, проте звільнив від його відбування з випробовуванням з іспитовим строком на 2 роки.

Верховна Рада України проголосувала за законопроєкт 4460-д за основу і в цілому, ініційований комітетом з правоохоронної діяльності. Назва законопроєкта передбачає «внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування».

Про це сьогодні, під час години запитань до уряду у Верховній Раді, розповів очільник МОЗ України Максим Степанов.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Гребінківського району Полтавської області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів