У Шепетівському клубі національно-патріотичного виховання молоді відбувся круглий стіл

Автор 04 грудня 2020, 17:24

Вчора, 3 грудня, напередодні відзначення Дня Збройних Сил України, заступниця міського голови Галина Безкоровайна зустрілася із представниками Шепетівського Клубу національно-патріотичного виховання молоді, який створено при управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Від імені та за дорученням міського голови Віталія Бузиля Галина Григорівна передала громадській організації «ОТГ-23» 4 сучасні намети, які придбані управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту за кошти міського бюджету. Такий подарунок надзвичайно доречний для розвитку та виховання підростаючого покоління. Члени громадської організації періодично проводять тренування на виїздах на свіжому повітрі в лісі, на змаганнях, полігонах. Кожен намет може вмістити 4-6 дитини. 

Участь у зустрічі взяли начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Наталія Стасюк, голова громадської організації «ОТГ-23» Олена Драчук, голова Ше­пе­тівсь­ко­го осе­ред­ку НСОУ «ПЛАСТ» Марина Ложкіна, настоятель храму св. мучеників Бориса і Гліба Української греко-католицької церкви отець Василь Боднар та вихованці Шепетівського Клубу національно-патріотичного виховання.

Розпочали зустріч зі знайомства і тренінгових вправ. Далі присутні обговорили основні напрямки та досягнення у діяльності громадських організацій, досвід співпраці в рамках клубу та потреби, які виникають у ході роботи. Під час зустрічі піднімалися питання продовження ремонтних робіт, оснащення приміщення клубу та перспективи його розширення.

Також учасники зустрічі обговорили можливості фінансування громадських об’єднань та клубу із міського бюджету, виконання міських програм та перспективи залучення коштів із обласного бюджету.

Пресслужба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів