Розділ Бізнес

При реорганізації Шепетівського депо жодна людина не буде скорочена

Такої згоди дійшли в Хмельницькій ОДА на зустрічі заступника голови адміністрації Сергія Ткачука з виконавчим директором регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Артемом Мироновичем.

Нагадаємо, що Укрзалізниця планувала ще з 1 жовтня 2019 року реорганізувати виробничий підрозділ локомотивне депо Шепетівка, де на той момент працювало більше 500 працівників в Дорожню механічну майстерню Шепетівка. Внаслідок цього без роботи могли залишитись біля 400 залізничників.

До боротьби за робочі місця також долучилася і Шепетівська міська рада, яка з цього приводу навіть звернулася до Верховної Ради України, голів депутатських фракцій, Кабінету Міністрів України з проханням не допустити закриття підприємства, яке забезпечує роботою значну кількість мешканців міста та району та масове звільнення працівників цього підприємства.

Однак в квітні 2019 року рішення про ліквідацію не прийняли про що повідомили на профспілкових зборах організацій депо. А вже в жовтні того ж року шепетівські залізничники мітингували у столиці, під час якого пікетуючі висловили своє занепокоєння подальшою долею залізниці і залізничників та можливими наслідками 120-ти тисячного скорочення залізничників.

 

 

Останнє редагування 10 липня 2020, 12:00
0
репостів
0
репостів