Розділ Події

Шепетівські залізничники мітингували у столиці

Автор 29 жовтня 2019, 15:45

Сьогодні, 29 жовтня у Києві відбулася акція протесту Вільної профспілки машиністів України у формі пішої ходи від Міністерства інфраструктури до Офісу Президента України. Взяли участь у акції також шепетівські залізничники.

В п'ятницю 25 жовтня в місті Хмельницький було проведено друге засідання примирної комісії по колективному трудовому спору між трудовим колективом локомотивного депо Шепетівка і начальником депо. Сторони конфлікту не дійшли згоди. Начальник депо хоче звільнити 12 працівників по п.1 ст.40 КЗпП України. Профспілки згоди не дають.

Під час пікетування державних будівель активісти передали заяву Координаційної ради. На шляху слідування, як і планувалося, були відвідані ТРК Інтер та ICTV керівництва яких також отримали заяву та вимоги ВПМУ.

Біля Офісу Президента було проведено 45-ти хвилинний мітинг, під час якого пікетуючи висловили своє занепокоєння подальшою долею залізниці і залізничників та можливими наслідками 120-ти тисячного скорочення залізничників.

Передаючи звернення до Президента України, пікетуючи звернули увагу представників Офісу Президента на те, що надіються отримати у відповідь думку команди Президента з піднятих питань, а не одного з клерків Укрзалізниці.

 
0
репостів
0
репостів