Розділ Бізнес

У Шепетівському районі відкрили сімейну молочну ферму

Автор 15 жовтня 2019, 17:42

11 жовтня 2019 року за підтримки проекту, що реалізується Кластером «Натуральне молоко» та ТОВ «УкрМілкІнвест», у селі Городище Шепетівського району родина Скоробагатих відкрила сімейну молочну ферму “Молочна перлина”.

На урочисте відкриття завітали представники ТОВ «УкрМілкІнвест», Шепетівської РДА та директор Шепетівської міськрайонної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Олександр Ребекевша.

Сім'я Скоробагатих та ТОВ «Укрмілкінвест» продемонстрували учасникам заходу побудоване приміщення з усіма сучасними вимогами до утримання дійних корів, обладнання для доїння корів, холодильне обладнання. На даний час, уже закуплено 13 дійних корів, планується закупити ще 5 корів.

“Відкриття першої сімейної молочної ферми в Шепетівському районі – це створення робочих місць, нового бізнесу, розвиток сільського господарства, району та області в цілому. Ваша ферма є прикладом для інших, адже ви показуєте як не виїжджаючи закордон, можна заробляти і розвивати власну справу в рідному краї”, – зазначив Олександр Ребекевша.

Варто відзначити, що створення сімейних господарств дасть можливість легалізувати діяльність фізичних осіб у формі підприємницької діяльності, покращити соціальний захист селян, а сімейна молочна ферма ”Молочна перлина”, перша в Шепетівському районі, повинна стати успішним прикладом для наступних послідовників. Власна молочна ферма сьогодні в тренді серед селян. Як вони самі кажуть, це – не просто своя ферма і власна справа. Це – ще й робота задля розвитку громад.

За інформацією Шепетівської міськрайонної філії
Хмельницького обласного центру зайнятості

Останнє редагування 16 жовтня 2019, 15:50
0
репостів
0
репостів