Розділ Бізнес

Під час обшуків вилучено 44 куб м деревини цінної породи

Автор 31 жовтня 2016, 20:33
Славутським відділом поліції здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки лісу на території Славутського району, відомості про яке внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 КК України.
Шепетівська місцева прокуратура спільно із працівниками Славутського відділу поліції і Управління захисту економіки в області, під час досудового розслідування провели шість санкціонованих обшуків.

Результатом слідчих дій та процесуальних заходів стало виявлення та вилучення на пилорамах, що розташовані в різних частинах міста Славута, деревини породи «дуб» об’ємом близько 44 кубічних метрів, вартість якої не менше 120 тисяч гривень.

Як повідомив керівник Шепетівської місцевої прокуратури Іван Комар, частина виявленої лісопродукції зберігалась без жодних документів, які б підтверджували її походження, а на іншій частині діаметр деревини, зазначений на відповідних бирках, не відповідав дійсному розміру. Прокуратура, реагуючи на виявлені порушення проти довкілля, звернулася до Славутського міськрайонного суду з клопотанням про накладення арешту на вищевказане майно, яке судом задоволено.

На цей час у кримінальному провадженні тривають слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення винних у скоєному осіб.
0
репостів
0
репостів