В Україні за даними за другий квартал 2017 року зріс показник рівня безробіття. Понад мільйон українців залишаються без працевлаштування.
Про це повідомляє Politeka, посилаючись на дані Державної служби статистики. За даними дослідження лише 16,4 мільйона зайнятого населення у віці від 15 до 70 років мають місце роботи. У той же час кількість безробітних українців сягає цифри в майже 1,6 мільйона
Ага, бо все більше людей їдуть за кордон ,аніж стоять на обліку в тому центрі та кидають ті робочі місця. Бо за ту зарплату аж ніяк. Звідси й статистика така.
Коли мені кажуть про безробіття то нічого крім роздратування це не викликає. Не знайти роботи зараз - це я вже не знаю яким треба бути. Мабуть таким, як добряча частина нашого працездатного населення. Спробуйте, знайдіть в Шепетівці толкового працівника З мене пиво.
Підтримаю тут Мішу, мова вже не йде про хорошого спеціаліста, а хоч би людина, яка хотіла вчитись і робила це. Я вже 1.5 роки не можу знайти оператора чи толкового торгового.
Dentist пише: Підтримаю тут Мішу, мова вже не йде про хорошого спеціаліста, а хоч би людина, яка хотіла вчитись і робила це. Я вже 1.5 роки не можу знайти оператора чи толкового торгового.
Шановні підприємці запропонуйте нормальну зарплату людям й не буде проблем з фахівцями.
Dentist пише: Підтримаю тут Мішу, мова вже не йде про хорошого спеціаліста, а хоч би людина, яка хотіла вчитись і робила це. Я вже 1.5 роки не можу знайти оператора чи толкового торгового.